Winterstalling

Winterstalling Eembrugge

Evenals voorgaande jaren nodigen wij u uit om gebruik te maken van de winterstalling op de wal voor het seizoen 2024 – 2025.

De stallingstermijn loopt vanaf 1 oktober 2024 tot 1 april 2025.

Voor schepen die na 1 mei 2025 nog op de wal staan worden extra stalling en eventuele verplaatsingskosten gerekend.

De prijs van deze service hebben wij zo laag mogelijk gehouden:


€  65,- voor schepen tot en met 2.59 m. breedte per strekkende meter, de lengte wordt afgerond op halve meters naar boven toe, minimum lengte 6 meter.


€  75,- voor schepen tot en met 2.99 m. breedte per strekkende meter. De lengte wordt afgerond op halve meters naar boven toe, minimum lengte 6 meter.


€  30,- per vierkante meter (grootste lengte x grootste breedte) voor schepen met een breedte van 3.00 meter en breder, minimum 10 vierkante.


€ 67,50 per vierkante meter voor winterstalling binnen (grootste lengte x grootste breedte) in de verwarmde loods, minimum 10 vierkante meter. 

Alle schepen die in de botenloods staan gaan tussen 29 maart en 15 april te water. U ontvangt daarvoor ruim van tevoren een vast schema.


Milieutoeslag per schip (afvoeren van afvalstoffen): € 53,-


Op- en afmasten voor masten tot 15 meter lengte (enkele zalingen): € 130,-


Op- en afmasten voor masten vanaf 15 meter of met dubbele enkele zalingen: € 175,- tot 20 meter lengte. Langer dan 20 meter op aanvraag.


Opslag van de mast in het mastenrek incl. transport van en naar de kraan:  € 15,50 per meter.


Winterstalling in het water  € 19,-  per vierkante meter boxmaat, minimum 10 vierkante meter


Alle maten worden afgerond op halve (vierkante) meters.

Zalingen en andere breekbare delen als windmeters en windex moeten van de mast verwijderd worden als deze opgeslagen wordt in het mastenrek.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, uit het water halen, schoonspuiten, op bokken zetten en weer te water laten en gebruik van water.

Indien u van de winterstalling gebruik wilt maken, klik dan hier », vul het aanmeldingsformulier in en klik op verzenden. U ontvangt zelf ook een kopie van dit formulier in uw mailbox.

winterberging

Gebruik van stroom is mogelijk, u krijgt daarvoor een aanvullende nota aan het einde van het winterstalling seizoen. U kunt zelf aangeven wanneer u uit en in het water wilt.

Tijdens de winterstalling-periode dient u de ruimte onder en rondom uw schip schoon te houden. Houdt u tijdens werkzaamheden rekening met uw winterstalling collega’s of overleg met uw buren zodat er voor iedereen een prettige sfeer blijft.

Het is NIET toegestaan om aan stalen boten te slijpen of te stralen tijdens de winterstalling periode.

Zodra wij een zo volledig mogelijk ingevuld formulier van u ontvangen hebben heeft u opdracht gegeven voor de stalling van uw boot en houden wij een plaats voor uw boot vrij. Wij sturen geen bevestiging van de aanmelding. U ontvangt per mail wel een kopie van uw aanmelding.

  • Stallingsplaatsen worden op volgorde van binnenkomst toegewezen.
  • Schepen kunnen gedurende de hele week aangeleverd worden, dus ook in het weekend.
  • Let op na 1 november draait de klapbrug in Eembrugge niet meer op zon- en feestdagen.